...blev det till middag ikväll. Receptet hämtade jag från ICA (www.ica.se) Fast jag ändrade om lite. Småkokade grytan nästan en timme så köttet blev riktigt mört och sedan klickade jag i 1 msk svartvinbärsgelé också för jag tyckte det saknades något efter en stund på spisen. Efter det blev det SUPERGOTT och det uppskattades både av ung och gammal här i familjen. Sigge åt en stor portion med god aptit. Kul!4 port
7-8 potatisar
2 gula lökar
ca 450 g benfri fläskkarré
smör
1 tsk torkad dragon
3 dl mellangrädde
1 1/2 msk flytande kycklingfond
1 msk svartvinbärsgelé
Koka potatisen. Dela löken i små klyftor. Stek i smör ca 5 minuter. Rör i dragon, grädde, kycklingfond och svartvinbärsgelé. Koka på svag värme ca 1 timme.
Servera med pressad potatis och broccoli.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar